Ми у Facebook
19.06.2015, 12:30

Для виплати компенсації мобілізованим не будуть відкривати спецрахунки

Підприємства, установи та організації не повинні відкривати рахунки за спеціальним режимами для отримання компенсації та її виплати у межах середнього заробітку працівникам, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.
Механізм виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період затверджений постановою Кабінету Міністрів України.

Благодійна допомога для АТО не оподатковуватиметься

Також зазначимо, що виплата такої компенсації здійснюється за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті.

Бюджетні кошти спрямовуються підприємствам, установам, організаціям на компенсацію витрат на виплату середнього заробітку працівникам, які працювали на таких підприємствах, в установах, організаціях на час призову на військову службу, не більше одного року – наголошують в ГУ ДФС у Рівненській області.

Рівненщина: майже 200 учасників АТО отримали земельні ділянки

Отже, враховуючи те, що компенсація надається структурними підрозділами з питань соціального захисту населення на підставі звітів про фактичні витрати підприємств, установ, організацій на виплату середнього заробітку працівникам, відкриття рахунків за спеціальними режимами їх використання не передбачено.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ