Ми у Facebook
23.06.2015, 13:30

Обласний футбол: «Маяк» достроково став чемпіоном першого кола [+Відео]

На Рівненщині відбулися поєдинки 8 туру в чемпіонаті та першості області. За їх результатами за тур до завершення першого кола визначився переможець першої частини змагань у першій лізі – сарненський «Маяк».
Сарненчани вдома здобули мінімальну перемогу над ФК «Гоща-АМАКО» - єдиний гол господарів вже у першій чверті поєдинку приніс повноцінні три очки. Тепер у «Маяка» 20 балів і відрив від найближчих переслідувачів склав чотири очки.

Із мінімальним рахунком завершилася зустріч у Радивилові, де «відкриття» нинішнього сезону – «Сокіл» - поступився гостям із Малинська 0:1. Цією поразкою конкурентів сповна скористався ОДЕК, котрий переграв у Березному місцевий «Случ» з рахунком 2:0 та завдяки кращій різниці забитих-пропущених м'ячів потіснив з другої позиції Радивилів.

Ніяк не може повернутися до призової трійки ФК «Садове», котрий задовольнився тільки нічиєю 1:1 у грі з «Ізотоп-РАЕС» у Кузнецовську.

Нарешті, у грі ФК «Вельбівне» - «Волинь-Цемент» єдиний м'яч господарів дозволив повпреду Острожчини святкувати першу перемогу після цілої низки поразок із крупним рахунком.

Результати матчів 8 туру в першій лізі:

ФК "Вельбівне" - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - 1:0 (юнаки – 2:0), "Маяк" (Сарни) - ФК "Гоща-АМАКО" – 1:0 (4:0), "Случ" (Березне) - ОДЕК (Оржів) - 0:2 (2:0), "Сокіл" (Радивилів) - ФК "Малинськ" - 0:1 (7:1), "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - ФК "Садове" - 1:1 (0:2)


Турнірна таблиця після восьмого туру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував

Обласний футбол: ОДЕК повернувся у першу трійку чемпіонату

У другій лізі області турнірку продовжує очолювати кричильський «Колос». Стільки ж, як і у сарненчан, очок – 17 – має на даний момент ФК «Млинів», проте млинівські футболісти провели на один матч більше.

На третій сходинці турнірної таблиці закріпилася «Калина». Для цього бугринцям «довелося» в гостях крупно переграти ФК «Острог-Академія» - рахунок матчу 4:1 на користь представників Гощанського району. Тепер відставання Бугрина від Млинова складає лише одне очко.

Результати матчів 8 туру в другій лізі:

ФК "Млинів" - ФК "Зоря" - 3:2, ФК "Острог-Академія" - "Калина" (Бугрин) - 1:4, "Енергія" (Володимирець) - ФК "Костопіль" - 0:2


Турнірна таблиця після восьмого туру.







На правах реклами