Ми у Facebook
24.06.2015, 16:45

Коли відправлятимуть до армії мобілізованих шостої хвилі

Метою проведення шостої хвилі мобілізації є забезпечення ротації для військовослужбовців, які були призвані на службу під час третьої хвилі мобілізації.
У липні, після проходження відповідного навчання, мобілізовані розпочнуть відправляти у війська. Про це на брифінгу сказав військовий комісар Київського міського військового комісаріату Володимир Кидонь, повідомляє УНН.

За його словами, особливістю 4, 5, 6 хвиль мобілізації є те, що призов громадян здійснюється не одразу у військові частини, а у навчальні центри Міністерства оборони України, де чоловіки до 25 діб проходять відповідну підготовку.

Хто не підлягає під мобілізацію у 2015 році [ІНФОГРАФІКА]

"З мобілізованими проводяться підготовчі роботи: ті, які проходили військову службу, відновлюють свої навички, а ті, які не проходили військової служби, опановують найпростіші спеціальності, які є у ЗСУ. За 25 днів людина вже спроможна володіти зброєю та мати ті навики, які необхідні для проходження військової служби у військових частинах. Після проходження підготовки у навчальних центрах особовий склад розподіляється по військових частинах", - відзначив комісар Київського міського військового комісаріату.

Стартувала шоста хвиля мобілізації

Термін проведення заходів шостої черги часткової мобілізації становить 60 діб. Відправка мобілізованих для проходження служби безпосередньо у військових частинах розпочнеться 9-10 липня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини