Ми у Facebook
26.06.2015, 15:15

На Рівненщині нагородили волонтерів та учасників АТО

Нагрудні знаки та почесні грамоти Рівненської облдержадміністрації отримали волонтери, учасники АТО та Революції гідності під час відзначення 19-ї річниці Конституції України.
Загалом відзнаки від Рівненської облдержадміністрації одержали 13 волонтерів, 6 учасників Революції гідності та 10 учасників АТО з усіх районів і міст Рівненської області.

«На жаль, сьогодні наша держава проходить чи не найважче випробування за часи своєї незалежності. Поряд із розбудовою країни ми змушені давати відсіч агресору, відстоювати нашу територіальну цілісність. Свобода дістається нам дорогою ціною. На жаль, за час антитерористичної операції Рівненщина втратила 55 Героїв», - зазначив Юрій Приварський, який вручав нагороди.

Героя АТО з Рівненщини нагороджено посмертно

Окремо перший заступник голови облдержадміністрації висловив вдячність волонтерам – людям, котрі витрачають свій час, гроші та зусилля, аби допомогти українській армії.

Сьогодні на Рівненщині відкриють меморіальну дошку загиблому в АТО

Так, серед тих, кого відзначили цього дня координатор Рівненського батальйону «Дар» Вікторія Шинкаренко.

«Звичайно приємно, що нас згадали і відзначили. З іншого боку, війна ще не закінчилася, і було б набагато приємніше отримати таку нагороду в День Перемоги. Разом з тим, ця відзнака не лише для мене, а для усього 6-ти тисячного колективу батальйону «Дар», - наголосила Вікторія Шинкаренко.






На правах реклами