Ми у Facebook
02.07.2015, 10:30

Торгівля підакцизними товарами принесла бюджету понад 90 мільйонів

За п‘ять місяців поточного року на Рівненщині до Державного бюджету надійшло 18,2 млн грн акцизного податку, що на 4,8 млн грн більше, ніж за аналогічний період торік.
Доведений індикативний показник у Рівненській області виконаний на 107,1 відсотки, незважаючи на те, що два основні платники акцизу - ДП «Зірненський спиртзавод» та ДП Шпанівський ЕЗХЕ не здійснювали виробництва та реалізації спирту.

Рівненський бюджет поповнили на більше, ніж планували

До місцевих бюджетів надійшло 68,6 млн. грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами і майже 5 млн. грн. за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами та ще півмільйона за ліцензії на право виробництва спирту та оптової торгівлі алкогольними напоями.

До уваги рівнян: з 1 червня призупинено призначення спецпенсій

Як повідомляє начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ДФС Віктор Левченко, на території області зареєстровано 1640 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність, відповідно до 5236 діючих ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.





На правах реклами