Ми у Facebook
28.06.2015, 15:30

Рівненські підприємці поїдуть до Києва з пікетом проти касових апаратів

Представники малого та середнього бізнесу Рівного виступають проти обов'язкового використання у своїй діяльності касових апаратів. Готові їхати навіть до столиці, щоб показати свою позицію.

Представники малого і середнього бізнесу звернулися до мера, щоб він підтримав їх вимогу до центральної влади щодо скасування норм закону про обов’язкове застосування касових апаратів для підприємців 2-ї та 3-ї групи.

Міський голова сказав, що він підтримує підприємців і пояснив, що вважає такі нововведення не на часі.

- П’ять тисяч підприємців Рівного вже закрилися. 4 тисячі працівників «Рівнеазоту», який зупинився, по суті, залишилися без роботи. І додайте сюди ще три тисячі представників малого бізнесу, які припинять свою діяльність через цей закон. То що тоді буде в місті? Катастрофа, - наголосив Володимир Хомко.

Учасники зустрічі затвердили текст звернення підприємців Рівного до Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України. А також закликали представників малого і середнього бізнесу з інших регіонів підтримати їх ініціативу. У вівторок, 30 липня, група рівненських підприємців вирушає до Києва, щоб там добиватися скасування норм закону про обов’язкове застосування касових апаратів.





На правах реклами