Ми у Facebook
01.07.2015, 09:45

Рівненський Комітет виборців оголосив конкурс проектів на отримання гранту

Конкурс проектних пропозицій проводиться з метою отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні.

До участі в Конкурсі запрошуються новостворені громадські об’єднання, благодійні організації та місцеві ініціативні групи.

Проектні пропозиції можуть бути підтримані, якщо вони відповідають одному або декільком тематичних пріоритетів. Зокрема, захист та просування прав людини, здійснення громадського контролю та моніторингу діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, протидія корупції, громадянська освіта, адвокація, допомога переселенцям (окрім благодійної або гуманітарної).

На Рівненщині підкуповують виборців

Сума гранту, на яку може претендувати організація або ініціативна група – від 45 тисяч гривень до 90 тисяч гривень. Термін подачі проектної пропозиції: до 15 липня 2015 року (23:59 година).

Як вимушеному переселенцю у Рівному відновити втрачений паспорт?

Представники організацій та ініціативних груп, які зацікавлені в подачі проектних пропозицій можуть звертатися до проекту за додатковою інформацією або запитаннями з метою уточнення умов конкурсу, процедури подачі проектних пропозицій.

Свої запитання можна надсилати на електронну пошту: cvurivne@cvu.rv.ua – до 5 липня 2015 року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ