Ми у Facebook
01.07.2015, 12:50

На Полтавщині обстріляли податкову інспекцію [+Фото]

Невідомі з гранатомету обстріляли податкову інспекцію у м. Карлівка
Відділом власної безпеки ГУ ДФС у Полтавській області отримано інформацію 1 липня 2015 року орієнтовно о 2 год. 45 хв. в адміністративне приміщення Карлівської ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області зовні поцілено зі зброї, внаслідок чого стався вибух.

Про даний факт охоронцем Карлівської ОДПІ було негайно повідомлено міліцію, ДСНС у Полтавській області та керівництво податкової інспекції.
При візуальному огляді приміщення встановлено, що постріл відбувся в напрямку службового кабінету, який розташований на другому поверсі.



В ході попереднього огляду, який проведено співробітниками Карлівського РВ УМВС України у Полтавській області, за участі експертів вибухо – технічної служби, неподалік адмінприміщення Карлівської ОДПІ з тильного боку знайдено два РПГ-18 «Муха», один з яких приведений у бойову готовність та не стріляв, інший - порожній тубус, який залишився після пострілу.

Внаслідок пострілу вибито вікно, пошкоджено металевий фасад та частково службовий кабінет.



На даний час тривають слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення.

ГУ ДФС у Полтавській області

Статті до теми:

У Рівному стріляли на Льонокомбінатівській + ФОТО

У Рівненський військкомат стріляли з гранатомета?

На Рівненщині знову лунали постріли: стріляли по адмінбудівлі





На правах реклами