Ми у Facebook
05.07.2015, 08:15

На Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро поїдуть вісім рівненських дзюдоїстів

Із десяти паралімпійців-дзюдоїстів, які представлятимуть Україну на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро, вісім - рівненчани. Про це повідомив заслужений тренер України Михайло Романкевич під час відзначення призерів І Європейських ігор у Баку.
Така значна кількість рівненчан отримала олімпійську ліцензію завдяки вдалому виступу в Азербайджані.

Крім того, Олександр Помінов (дзюдоїст міжнародного класу серед спортсменів із вадами зору й багаторазовий призер чемпіонатів світу) за здобуту срібну медаль і Наталія Ніколайчик (майстер спорту України, чемпіонка світу) за бронзову медаль на Перших Європейських іграх були нагороджені грошовими преміями від постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту та відзначені грамотами голови обласної ради.

Нагадаємо, що готував провідних рівненських спортсменів до змагань у Баку заслужений тренер України, головний тренер штатної збірної команди з дзюдо серед спортсменів із вадами зору, почесний громадянин Рівного Михайло Романкевич.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська дзюдоїстка Наталія Ніколайчик стала «бронзовою» на Європейських іграх

Олександр Помінов із Рівного виборов срібну медаль I Європейських ігор

«Десять спортсменів дзюдоїстів їдуть в наступному році у Ріо-де-Жанейро – будуть представляти Україну. Вісім з них – з Рівненської області. Це результат щоденної тяжкої праці спортсменів. «Інваспорт» – наш комунальний заклад, якому ми приділяємо велику увагу. Я пишаюся тими результатами, нашими героями, нашими патріотами, які в такий тяжкий період досягають результату. Ми зі свого боку зробимо ще кращі умови, ще краще фінансування», - зазначив з цього приводу –Михайло Кириллов, голова Рівненської обласної ради.






На правах реклами