Ми у Facebook
06.07.2015, 08:45

Відбувся IV етап Кубка Рівненщини з шахів-2015

27-28 червня в селі Воронки Володимирецького району відбувся 4 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року, який пройшов за швейцарською системою в 9 турів.
Змагалися представники Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Сарненського районів, міст Рівне, Кузнецовськ, а також гості з Львівської області, всього 34 учасники.

Як повідомили з Рівненської обласної федерації шахів, із результатом 8 очок з 9 можливих переможцем змагань став Кохно Олександр, 2 місце в Матвійчука Олександра (обоє з Рівного), 3 місце в Андрєєва Дмитра з Володимирця.

Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка області.

Крім участі у змаганнях шахісти мали можливість гарно відпочити та покупатись у цілющих водах озера. Господарі організували смачну юшку та шашлик. Тож учасники отримали задоволення не лише від гри, але й і від перебування у прекрасному та гостинному краї.

Змагання відбулися за організаційних зусиль Рівненської обласної федерації шахів (Президент – Володимир Ковальчук) та Володимирецької районної федерації шахів (керівники - Андрєєв Дмитро, Римарчук Юрій).

До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб

Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату» [+Фото]





На правах реклами