Ми у Facebook
06.07.2015, 08:30

Літній дитячий християнський табір у Рівному

Літо - прекрасна пора для відпочинку в дитячому таборі. Мені випала нагода побувати у літньому таборі для дітей, який організувала у Рівному церква "Скинія Пробудження", пише випускниця Школи універсального журналіста на базі Національного університету "Острозька академія" Дарія Бондарець.
Весь табір тривав три дні, кожен з яких мав головну тему, якою керувалися наставники, навчаючи дітей бути мудрими, хоробрими, добрими і люблячими.

Під час проведення табору діти мали змогу обговорювати такі теми як "Ти – особливий!", Ти свій серед своїх", а також " На кого ти схожий? ". Усе дійство відбувалося в ігровій формі, обов'язковими були рухливі ігри та веселощі, запальні танці і бадьорі пісні з рухами. Малята розважалися на батуті, дивились захопливі мультики, мали змогу бігати і стрибати досхочу, а також робити цікаві поробки власноруч.

А наприкінці табору ніхто з малят не пішов з порожніми руками, на дітей чекав справжній сюрприз! Кожен вихованець отримав цілу коробку з подарунками, різними іграшками, шкільним приладдям, солодощами, засобами гігієни, прикрасами і іншими речами. Маленькі обличчя сяяли усмішкамими, а ми раділи, що змогли організувати таке дійство, яке, сподіваємось, виховає дітей бути більш моральними, та духовними. Адже тільки так можна виростити по-справжньому здорову та сильну націю!





На правах реклами