Ми у Facebook
03.07.2015, 19:45

"ОГО" запрошує до співпраці провідні підприємства Рівненщини

Редакція "ОГО" розпочинає нову рубрику - “Реформа”. В ній ми розповідаємо про зміни, які чекають на суспільство після адміністративно-територіальної реформи. Крім того, в рамках цієї рубрики ми активізовуємо співпрацю з провідними підприємствами нашого краю.
Ми звертаємось до вас, як до керівників провідного підприємства Рівненської області, щоб Ви стали нашими партнерами у праці та інформуванні населення.

Якщо Ви самі є організаторами цікавих акцій, хочете донести до населення області інформацію про діяльність вашого підприєства чи долучилися до цікавого заходу, то надсилайте нам інформацію про це на нашу редакційну адресу info@ogo.ua. Вітаються матеріали з фотографіями, які ми теж можемо розмістити у нас.

Разом з Вами ми здолаємо інформаційну блокаду, доведемо, що і у скрутній економічній ситуації, Рівненщина розвивається і не здає позицій, як область-виробничник.

Будемо раді співпраці з Вами!



P.S. Редакція бере на себе забов'язання розглянути всі матеріали, які Ви надсилаєте. Просимо робити в темі листа помітку: “Реформа. Підприємства”. Розміщення та подача інформації відбувається на розсуд редакції.





На правах реклами