Ми у Facebook
03.07.2015, 15:45

Обережно: Конєв [БЛОГИ]

“Бєз лоха і жизнь плоха” - схоже, саме за таким принципом вже багато років працює рівнянин Володимир Конєв, “кидаючи” ділових партнерів на десятки тисяч гривень, що підтверджується рішеннями судів. Чи не пора покласти край шахрайству під вивіскою “Рівне-ракурс”?" - запитує у блогах OGO.ua Іван Білий.
"...Чи може бути журналіст, а тим більше — редактор, видавець, тобто людина, що відповідає за результати праці й інших журналістів — з нечистою совістю, липкими руками, брудними помислами, підступними діями? - пише у блогах OGO.ua Іван Білий. - Чи можна і як взагалі можна вірити такій людині, вступати з нею в ділові стосунки, тиснути руку, довіряти свою репутацію, час, гроші? Чи має така людина взагалі моральне право займатись справою, де слово давно прирівняне до зброї; право називатись журналістом?..

Саме на такі роздуми наштовхує побіжне знайомство з “діяльністю” рівнянина Володимира Конєва, який не перший рік працює у сфері журналістики. У владних коридорах Рівного, на різноманітних подіях часто можна побачити цього високого, представницького вигляду чоловіка, який з першого погляду справляє солідне враження. Але чимало тих, хто вже мав справу з цим “підприємцем від журналістики” - лише гірко хитають головою, кусаючи лікті й підраховуючи збитки від “співпраці”...

Перед нами — витяги з Єдиного державного реєстру судових рішень. Суха мова юридичних документів дає переконливе уявлення про тривалість та масштаби шахрайських методів ведення видавничого бізнесу, до яких вдається громадянин Конєв".

Читати далі блог Івана Білого "Обережно: Конєв"

Джерело публікації: Іван БІЛИЙ, блоги OGO.ua





На правах реклами