Ми у Facebook
03.07.2015, 08:15

Рівненська ОДА оголошує конкурс громадських ініціатив

На Рівненщині стартував конкурс громадських ініціатив. На їх реалізацію з обласного бюджету виділили 200 тисяч гривень.
Будь-яка громадська організація або творча спілка Рівненщини може запропонувати свої ідеї, спрямовані на відкритість влади, ініціативи самоорганізації людей, формування національної свідомості, реформування гуманітарних сфер, екологічну безпеку тощо й отримати на це фінансування.

Оголошено конкурс на заміщення керівних посад

Максимальний обсяг бюджетного фінансування проекту становить 75 відсотків від загальної суми кошторису. Решта – 25 відсотків – має надати громадська організація. Вартість реалізації однієї ініціативи не повинна перевищувати 40 тисяч гривень.

До конкурсу допускаються організації, котрі зареєстровані та здійснюють свою діяльність не менше 2-х років на момент закінчення терміну подання заявок на Конкурс.

В Україні розпочали революцію сервісу

Прийом конкурсних документів здійснюватиметься щодня (крім вихідних і святкових днів) з 9 до 17 години (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, Рівненська ОДА, каб. 134, тел. 695-138, e-mail: rivnegr@ukr.net (з позначкою «обласний конкурс проектів»).

Кінцевий термін подачі документів – 30 липня 2015 року.

Рішення конкурсної комісії щодо переможців конкурсу буде оприлюднене на сайті Рівненської облдержадміністрації (http://www.rv.gov.ua) в рубриці «Конкурс проектів» та на сторінках у соціальних мережах.





На правах реклами