Ми у Facebook
04.07.2015, 17:30

ФОТО з місця смертельної ДТП біля церкви на Млинівщині [+Фото]

Зранку другого липня компанія чоловіків прямувала на автомобілі «Шевроле Лачетті» у напрямку Млинова зі сторони Демидівки. У селі Перевередів легковик з’їхав із дороги та зіткнувся із бетонним огородженням церкви, а потім наїхав на ковану браму.
25-річний водій авто, мешканець Рівненського району, загинув на місці.

Троє пасажирів доставлені до Млинівської центральної районної лікарні: 27-річний житель Рівненського району та 29-річний мешканець міста Хмельницький перебувають у реанімації, а 42-річний рівнянин після надання медичної допомоги відпущений додому. Він не зміг нічого пояснити міліціонерам, лише сказав, що вони відпочивали і більше не пам’ятає.

Як повідомили працівникам міліції очевидці дорожньо-транспортної пригоди, швидкість легковика була шалена, а із салону лунала гучна музика.

— Тіло загиблого направлено в морг, а автомобіль доставлено на територію Млинівського райвідділу міліції, - повідомив начальник Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області Сергій Волков. – Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).



Олеся БОНДАРЕЦЬ,
Млинівського РВ УМВС
України в Рівненській області








На правах реклами