Ми у Facebook
04.07.2015, 15:10

Сьогодні у Рівному - грандіозний Арт-Пікнік [Програма заходів]

У суботу, 4 липня, у парку культури та відпочинку ім.Тараса Шевченка - офіційне відкриття наймасштабнішого соціально-культурного проекту 2015, який покликаний навчати новому здоровому способу життя й допомогти провести літо творчо і натхненно.
Проект вперше пройде за межами столиці України. Телеканал СТБ та Slava Frolova-Group запрошують усіх рівнян в парк культури і відпочинку імені Тараса Шевченка (вул. Паркова, 2).

Арт-Пікнік розпочинає свою роботу в центральному рівненському парку вже з 10-ї години в суботу, 4 липня. Програма буде дуже насиченою та прийдеться по душі гостям будь-якого віку: від наймолодших до найдоросліших.

Із самого ранку суботи починає свою роботу ярмарок TUT USE MARKET. Яскраві, молоді й талановиті українські дизайнери представлять свої творіння: вишиванки, чоловічий та жіночий одяг, шкіряні аксесуари, взуття, прикраси та багато іншого. Для наймолодшого покоління з 11-ї ранку у Сімейному просторі "Вігвам" розпочнуться квести, ігри, дитячий фітнес. О 12:00 пройде майстер-клас «Малюємо сімейний портрет», о 15:00 – «Малюємо сімейне дерево».

А о 16:00 Слава Фролова проведе офіційну частину та розкаже все про перший сезон Арт-Пікніка у Рівному.

Вже з суботи в парку Шевченка буде фітнес, пілатес, боулінг, йога, танці. 4 липня не пропустіть лекцію про здорове харчування о 17:00.

Субота на Арт-Пікніку закінчиться виступами молодих українських артистів та також неймовірною програмою з фаєр-шоу.

- Я рада, що цього року почала збуватися моя мрія, і Арт-Пікнік виходить за межі столиці України. І Рівне стало першим містом, який відгукнувся на нашу ініціативу. Сьогодні важливо - підтримувати і розвивати мистецтво, науку, освіту і туризм у всій Україні. Звісно, у Рівному ми розвиватимемо місцеву культуру: на «Арт-Пікніку» будуть представлені місцеві художники, місцеві студії, місцеві експерти, - говорить головний організатор та ідейний натхненник проекту Слава Фролова.



Із 4 по 26 липня в парку імені Тараса Шевченка щодня проходитимуть безкоштовні майстер-класи, спортивні тренування, театральні вистави, кінопокази, лекції на тему материнства, здорового способу життя, ігри та ярмарки.

Повна програма за посиланням:
https://www.google.com/calendar/embed?src=archive.sfgroup%40gmail.com&ctz=Europe%2FKiev

Приходьте родинами та беріть друзів! - запрошує команда Арт-Пікніка.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Слава Фролова у Рівному організує грандіозні Арт-пікніки





На правах реклами