Ми у Facebook
10.07.2015, 11:00

Сьогодні на Рівненщині стартує вступна кампанія 2015

10 липня стартувала вступна кампанія у рівненських та інших навчальних закладах по всій країні.
Ілюстративне фото

10 липня стартує прийом заяв та документів на денну форму навчання. 31 липня - останній день прийому заяв та документів.

4 серпня не пізніше 12:00 має бути оприлюднено рейтинговий список випускників із зазначенням рекомендованих на місця державного замовлення.

10 серпня не пізніше 12:00 має відбутися зарахування вступників за державним замовенням.

Не пізніше 17 серпня - зарахування вступників у виші на платну форму навчання.

Вступна кампанія 2015 року, яка розпочнеться 10 липня і триватиме до 1 серпня, має ряд суттєвих відмінностей порівняно з попередніми роками. Основними є три:

- новий підхід до обчислення конкурсного балу, до кожної зі складових якого будуть застосовані вагові коефіцієнти;

- запровадження пріоритетності (рейтингування) поданих заяв;

- автоматизована система надання рекомендацій до зарахування на місця державного замовлення, що має відбутися в один етап, зазначають експерти Громадянської мережі “Опора”.

У понеділок, 6 липня, об 11:00 у приміщенні Рівненського Будинку вчених відбудеться засідання штабу «Вступна кампанія 2015 року». Участь у заході візьмуть керівники облдержадміністрації, ректори вищих навчальних закладів Рівненщини, відповідальні секретарі приймальних комісій, громадськість.

Під час засідання розглянуть проблеми організації проведення вступної кампанії 2015 року, проаналізують хід проведення ЗНО в Рівненській області, а також обговорять проблемні питання, пов’язані із проведенням цьогорічної вступної кампанії у вищі навчальні заклади.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Вступ 2015: в РДГУ змінився перелік сертифікатів ЗНО





На правах реклами