Ми у Facebook
05.07.2015, 18:30

Рівне: у супермаркеті купила крабові палички, які розчиняються [+Фото]

У соціальних мережах користувачі все частіше повідомляють та публікують світлини неякісних продуктів, які вони придбали у супермаркеті чи на ринку. Останній з подібних випадків перевершив сам себе.
Жінка придбала крабові палички в одному з супермаркетів. Після того, як одна з паличок впала на землю, жінка вирішила обдати її окропом. Після чого паличка просто розчинилася.


ФОТО - У Рівному продали гнилу рибу з глистами


У спільноті "Рівненський ревізор" про цю ситуацію повідомили таке:

"Сьогодні до нас в редакцію (газета "Сім днів") прийшла жіночка-пенсіонерка. Принесла крабові палички. Вона розповіла, що сталося. Виявляється, коли вона сіла їх їсти, одна паличка впала на підлогу. Щоб не викидати її, вона вирішила облити її кип'ятком. Те, що сталося далі просто вражає: паличка від окропу почала просто розчинятися і в результаті від неї залишилося мокре місце з неприємним запахом.

Жінка пішла у маркет, де купувала продукт, розповіла все і попросила повернути їй гроші. Там жінці нахамили і, звісно, гроші не повернули, сказавши, що крабові палички треба їсти замороженими.

Скажу відверто, я незнаю, хто в цій ситуації правий: чи продавці, які звинуватили пенсіонерку в неправильному споживанні товару (на ньому, до речі, немає інструкції з використання), чи жінка, на очах у якої крабова паличка просто випарувалася".






На правах реклами