Ми у Facebook
06.07.2015, 10:15

ДАІшники Рівненщини за червень склали півтисячі адмінпротоколів

Упродовж червня працівники Державтоінспекції проводили комплекс заходів під назвою «Автобус-2015».
Профілактична операція, насамперед, спрямована на виявлення та припинення недоліків у роботі пасажирського автотранспорту щодо безпеки перевезень пасажирів автобусами, а також грубих порушень Правил дорожнього руху.

- За час проведення заходів працівники Державтоінспекції Рівненщини за порушення Правил дорожнього руху склали на водіїв понад 500 адміністративних протоколів, — повідомив начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк. — Зокрема, виявлено 97 фактів порушення правил перевезення пасажирів понад встановлену кількість, зафіксовано 178 відхилень від визначеного маршруту, 32 факти керування автобусами, що своєчасно не пройшли обов’язковий технічний контроль, а також виявлено 27 порушень законодавства під час перевезення організованих груп дітей.

Варто зазначити, що за період проведення заходів працівники ДАІ краю виявили 42 технічно-несправних маршрутних транспортних засоби і сімох водіїв, які керували автобусами без ліцензійної картки. Інспектори ДАІ Рівненщини також зафіксували три факти керування автобусами водіями у стані алкогольного сп’яніння.

Разом із тим працівники Державтоінспекції Рівненщини і надалі здійснюватимуть контроль за безпечним перевезенням пасажирів та проводитимуть відповідні заходи для профілактики аварійності.
Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

Рівненщина: на вихідних у ДТП загинуло 3 мотоцикліста

На Рівненщині ДАІ перевіряє пасажирський транспорт

Працівники ДАІ склали понад 150 протоколів на перевізників





На правах реклами