Ми у Facebook
06.07.2015, 09:30

Як косметичні засоби замінити дешевими аптечними ліками

Кожна жінка прагне виглядати якнайкраще і допомагають їй у цьому різноманітні косметичні засоби. Та з теперішніми цінами навіть бути красивою дорого. Тому можна скористатися дешевими аптечними засобами, які стануть чудовою заміною дорогій косметиці.
Щоб позбутися багатьох косметичних проблем, зовсім не обовязково купувати дорогущу косметику. Можна скористатися звичайними аптечними засобами:

1. Цинкова мазь - хороший засіб для боротьби з прищами. Для цього варто лише нанести мазь на проблемні ділянки і зачекати, доки висохне. Але не забувайте після користування зволожувати шкіру!

2. Ретинова мазь важається найефективнішою у боротьбі зі старінням шкіри. Цей засіб також знімає подразнення та позбавляє від вугрів. Використовувати мазь можна лише на ніч, щоб уникнути появи пігментних плям.

3. Аспірин (ацетилсаліцилова кислота) прекрасний засіб з ліфтинг-ефектом. Потрібно 1 таблетку 0,5 мг розчавити ложкою в порошок і додати чайну ложку сметани, щоб вийшов крем. Після цього нанесіть маску на 15 хв, уникаючи шкіри повік, потім змийте теплою водою.

4. Настоянка календули гарно допомагає в боротьбі з чорними цятками. Розведіть її водою в пропорції 1:1 і використовуйте як лосьйон.

5. Вітамін Е (найчастіше Токоферол) допомагає поліпшити вигляд ваших нігтів. Він виглядає, як маленькі кульки в прозорій оболонці. Проткніть кульку голкою і втирайте її вміст в нігтьові пластини.

6. Корінь солодки. Приготуйте настоянку і протирайте нею шкіру з надмірною пігментацією: відбілюючий ефект вас приємно здивує!

7. Бадяга - ідеальна для боротьби зі зморшками і пілінгу. Розведіть порошок перекисом водню, зволожте обличчя водою і нанесіть маску, після чого ви відчуєте печіння шкіри. Змивайте маску через 10-15 хв. Після маски шкіра обличчя буде помітно почервонілою, тому плануй час так, щоб 10-12 годин після процедури провести вдома. Щоб почервоніння швидше зійшло, можете скористатися вже згаданою цинковою маззю.

8. Реп'яхова олія -найкращий заіб для догляду за волоссям. Розігрійте на водяній бані до комфортної температури, нанесіть на волосся, замотайте рушником і ходіть чим довше. Повторюйте два рази на тиждень. Волосся почне рости дуже швидко.

9. Аевіт (капсули з розчином вітамінів "А" і " Е")- ефективний засіб проти зморшок. Роздавіть капсулу, нанесіть склад на все обличчя і чекайте, поки впитається. Курс - 2 тижні.

10. Солкосерил - цей засіб можна додавати в креми для обличчя, а можна використовувати як маску на ніч 2-3 рази на тиждень. Солкосерил прискорює відновні процеси в шкірі, працює як антиоксидант, підвищує постачання шкіри киснем і стимулює транспорт глюкози в клітини, яким не вистачає життєвих сил для правильного функціонування.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я!

Статті до теми:

Відновити красу допоможе спіруліна!

Яєчні маски для здорового волосся

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Скраб з кавової гущі - простий косметичний засіб в домашніх умовах [+ПОРАДИ]





На правах реклами