Ми у Facebook
08.07.2015, 10:15

На Рівненщині надходження до бюджетів зростають

Незважаючи на складні економічні умови, виконання бюджетних призначень протягом перших п’яти місяців цього року забезпечено у повному обсязі. Зокрема, до бюджетів усіх рівнів надійшло 1 млрд. 246 млн. грн., що більше відповідного періоду минулого року на 37 відсотків, або на 336 млн. грн.
Підрозділами податкового та митного аудиту у січні - травні поточного року забезпечено надходжень в сумі 9,1 млн. грн., підрозділами погашення заборгованостей - 21,3 млн. грн.

Як застосовувати пільги зі сплати земельного податку

Забезпечено надходження податку на прибуток на 125 відсотків, або 101,3 млн.грн., тобто додатково державна скарбниця поповнилась на 20,2 млн. грн., податку на додану вартість отримано 221,8 млн. грн., додатково надійшло 7,7 млн. грн. акцизного податку - 18,2 млн. грн, додатково - 1,2 млн.грн.

Податку на доходи фізичних осіб, який перераховується до державного бюджету надійшло 196 млн. грн., у тому числі військового збору - 56,5 млн. грн.

Торгівля підакцизними товарами принесла бюджету понад 90 мільйонів

Завдання з надходження належних платежів до місцевих бюджетів забезпечуються в повному обсязі. З початку року індикативний показник виконано на 116,9 відсотка, додатково місцеві бюджети отримали 96,3 млн. грн.

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за 5 місяців поточного року склали 1 млрд. 358,9 млн. грн., додатково отримано 101,1 млн. грн.


«Ми виявляємо суб’єктів господарювання, які користувалися схемами ухилення від оподаткування та використовували фіктивний кредит з ПДВ, і тих, хто прикриває цю злочинну діяльність. Боротьба з такими злочинами є одним з пріоритетних напрямів роботи органів ДФС. Необхідно знайти шляхи подальшого розвитку, які будуть погоджені з представниками бізнесу, як великого, так і середнього та малого. Своєчасна сплата податків обов’язкова для всіх. Демонструючи прозорість та відкритість перед бізнесом, розраховуємо на чесну відповідь – добровільну сплату усіх належних податків», - наголосив начальник ГУ ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.





На правах реклами