Ми у Facebook
07.07.2015, 14:15

Рівненчанка Завацька перемогла у першому раунді юніорського Вімблдону

Тенісистка з Рівного Катаріна Завацька здобула першу перемогу в основній сітці юніорського Вімблдону та пробилася до наступного етапу змагань.
У першому раунді наша землячка переграла представницю Китаю Юань Юе з рахунком 2:0 (перемоги у сетах, відповідно, 6:0 та 6:3).

Тенісистки провели на корті 53 хвилини, за які Завацька жодного разу не подала на виліт, зробила чотири подвійні помилки, а також виграла 55% подач.

Після упевненої перемоги у першому сеті, українка дещо знітилася на початку другого, дозволивши представниці Азії виграти два гейми поспіль. Проте далі Завацька опанувала себе та зіграла набагато впевненіше, вигравши сет та партію в цілому.

На наступному етапі, в 1/16 фіналу, Катаріна Завацька зіграє з переможницею пари Анна Броган (Велика Британія) - Маркета Вондроусова (Чехія).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські тенісистки - переможці Кубка Європи серед дівчат

У Рівному пройшли обласні змагання з настільного тенісу серед дітей-інвалідів

Нагадаємо, що нещодавно Катаріна Завацька виграла свій перший тенісний титул у дорослій кар'єрі. 15-річна рівненчанка тріумфувала на турнірі серії ITF у Телаві, Грузії з призовим фондом 10 тис доларів. Тоді у фіналі Завацька перемогла Жюлі Разафіндраналі.






На правах реклами