Ми у Facebook
07.07.2015, 16:45

У першому матчі Євро-2015 Дмитро Кльоц поступився грекам

Збірна України U-19 з футболу у своїй дебютній грі Чемпіонату Європи 2015 поступилася з рахунком 0:2 грецькій збірній. Вихованець рівненського футболу та гравець львівських «Карпат» Дмитро Кльоц провів на полі у складі української команди 70 хвилин.
Кльоц вийшов у стартовому складі збірної України та перебував на полі до 70-ї хвилини, коли його замінив «гірняк» Олександр Зубков. На цей момент українці поступалися з рахунком 0:1 (гол на 20 хвилині провів Петрос Орфанедис).

Другий м'яч наші співвітчизники пропустили на 76-ій хвилині від Зісиса Карахоліоса. Рахунок 0:2 зберігся до фінального свистка.

«Вважаю, моя команда попрацювала на славу. Хлопці ідеально виконали план на гру, тактика себе виправдала, але погано зіграли в завершальній стадії атаки», – коротко підвів підсумки матчу проти господарів змагань головний тренер українців Олександр Головко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненського півзахисника Дмитра Кльоца викликали до юнацької збірної України

Рівненчанин Чачуа зіграв тайм у складі збірної України

Він додав, що українська команда зробила дві помилки в обороні. Проте футбольна команда Греції скористалася ними і, за словами Головка, «обидва рази покарали» футболістів з України.

Нагадаємо, що наступний матч збірна України проведе 9 липня проти команди Франції.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ