Ми у Facebook
08.07.2015, 14:30

На Рівненщині молодий хлопець вбив чоловіка [+Фото]

Подія сталася у місті Кузнецовськ.
Під час бійки, яка зав’язалася між двома чоловіками та молодим хлопцем поблизу річки Стир 7 липня, загинув 33-річний мешканець Кузнецовська. Від нанесених тілесних ушкоджень він помер іще до приїзду медиків.

Не заставши вночі 48-річну матір вдома, 21-річний мешканець Кузнецовська разом зі своїм товаришем пішов до річки, де та відпочивала у компанії місцевих жителів. Між хлопцем та двома чоловіками зав’язалася бійка, в ході якої 33-річний чоловік отримав кілька ударів в голову.

Після цього син із мамою та товаришем повернулися додому, а жінка з компанії відпочивальників викликала швидку медичну допомогу. Однак остання одному з потерпілих вже не знадобилась. Згідно із лікарським свідоцтвом про смерть 33-річний мешканець Кузнецовська помер внаслідок мозкової коми, забою головного мозку, важкої закритої черепно-мозкової травми.



Під час бійки 36-річний товариш померлого отримав тілесні ушкодження та доставлений до Кузнецовської спеціалізованої санмедчастини для надання допомоги.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), — повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. — Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

На Рівненщині через нетверезих водіїв сталося 129 ДТП

На Рівненщині у ДТП за участю мотоциклістів загинуло 12 осіб

Рівненщина: брат порізав брата





На правах реклами