Ми у Facebook
08.07.2015, 19:00

Завтра у Рівному презентують два конкурси грантів

Завтра, 9 липня, о 15:00 в Рівному відбудеться інформаційна зустріч щодо можливості отримання грантів громадськими об’єднаннями та ініціативними групами громадян у рамках двох конкурсів, оголошених РОГО «Комітет виборців України» та Рівненською ОДА.
Під час цієї зустрічі детально розповідатиметься про правила оформлення заявок на обидва конкурси, перелік необхідних документів, пріоритетну тематику проектів, фінансові питання тощо. Крім того, учасники заходу матимуть можливість поставити організаторам конкурсів усі інші питання, котрі їх цікавлять.

Конкурс «Підтримка місцевих ОГС та громадських ініціативних груп для здійснення демократичних змін в Україні» був оголошений 16 червня і проводиться в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні. Регіональним організатором конкурсу на Рівненщині є РОГО «Комітет виборців України».

Мета конкурсу – підтримати ініціативи місцевих ОГС та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні.

Детальнішу інформацію про конкурс та скачати аплікаційну форму заявки можна на сайті організації: http://cvu.com.ua/news/konkurs-malikh-hrantiv-pidtrimka-mistsevikh-ohs-ta-hromadskikh-initsiativnikh-hrup-dlya-zdiysnennya-demokratichnikh-zmin-v-ukrani

Обласний конкурс програм (проектів, заходів) громадських та благодійних організацій, творчих спілок був оголошений Рівненської облдержадміністрацією 2 липня в рамках виконання Програми сприяння розвитку громадянського суспільства «Західна брама: співпраця влади та громадськості» на 2013-2015 роки.

Детальнішу інформацію про конкурс та скачати аплікаційну форму заявки можна на сайті РОДА: http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/news/detail/35834.htm

Інформаційна зустріч відбудеться в четвер, 9 липня 2015 року, о 15:00 в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації за адресою: м. Рівне, м-н Просвіти, 1, каб. 601.

Запрошуються представники громадських організацій, активісти та інші зацікавлені особи.

Читати також:

Завтра презентують проект «Рівне – столиця фотографії»

Рівнян запрошують на Свято вулиці





На правах реклами