Ми у Facebook
09.07.2015, 19:30

МФК «Кардинал-Рівне» для старту в Екстра-лізі бракує 30 тис доларів [+Відео]

На передсезонній прес-конференції МФК «Кардинал-Рівне» керівництво футзального клубу розповіло про найбільш нагальні питання, які потрібно вирішити команді для старту в новому сезоні. Зокрема, мова йшла про необхідність знайти додаткове джерело фінансування у розмірі 25-30 тисяч доларів.
За словами очільників та тренерів МФК «Кардинал-Рівне» наразі вдалося знайти лише дві третини від необхідної суми коштів, аби заявитися у Екстра-лігу в новому сезоні. Ще третину клуб продовжує шукати. У випадку невдачі «Кардинал» зможе взяти участь лише у змаганнях першої ліги.

«Ми провели більше двох десятків зустрічей з потенційними інвесторами клубу, аби сформувати бюджет для участі команди в Екстра-лізі. Проте, станом на сьогодні достатньої суми коштів для старту немає. Не вистачає третини коштів - 25-30 тисяч доларів. Якщо ми до 25 липня не розпочнемо тренувальні збори, то підготувати нормально команду до Екстра-ліги буде неможливо. Якщо не вдасться заявитися в Екстра-лігу – гратимемо в Першій лізі, але сподіваємося, що таки вдасться», - відзначив Михайло Кондратюк, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне».

«Ситуація в країні та в бізнесі досить складна. Але я в будь-якому випадку буду підтримувати команду. Можу підтвердити, що третину бюджету на Екстра-лігу я готовий виділити. Також у нас була заборгованість перед гравцями 600 тисяч гривень й, наразі, з цієї суми погашено усього десь 2%. Тому основних гравців, які грали в команді минулого сезону, нам важко буде втримати, якщо ми не продовжимо виступати в Екстра-лізі. Але зобов’язання, які я брав на себе, я постараюся в найближчий час виконати», - додав Володимир Валявка, який представився журналістам як «екс-президент клубу».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Валявка відмовився від фінансування МФК «Кардинал-Рівне»

Юні рівненські футзалісти виграли Кубок України

На даний момент тренером команди залишається Сергій Піддубний, який попри чимало пропозицій від інших команд, продовжує готувати рівненську команду.








На правах реклами