Ми у Facebook
10.07.2015, 16:15

Рівненські веслувальники стали чемпіонами і віце-чемпіонами України з параканое [+Відео]

На чемпіонаті України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, який відбувся у Дніпропетровську, представники Рівненщини - МСУ Микола Синюк та КМСУ Андрій Суський – здобули золоту та срібну медалі.
Загалом, у змаганнях, які відбулися 5 липня, прийняли участь спортсмени-інваліди з семи областей країни: Київської, Рівненської, Одеської, Дніпропетровської, Черкаської, Херсонської та Полтавської.

Майстер спорту України Микола Синюк та кандидат в майстри спорту України Андрій Суський представляли комунальний заклад «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної.

«Підсумками змагань для наших спортсменів стало одне перше місце та одне друге. Микола Синюк та Андрій Суський продемонстрували лідерські якості та наполегливість у досягненні результатів», – повідомили кореспонденту ОГО в КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської облради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Рівненчани здобули золото та срібло на Кубку України з параканое

Нагадаємо, що 19 квітня на Кубку України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, котрі проходили також в Дніпропетровську, Микола Синюк та Андрій Суський вибороли також перше та друге місця.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ