Ми у Facebook
10.07.2015, 17:30

Подробиці стрілянини у Рівному

Подія відбулася вчора, 9 липня, в обідню пору.
Водій на «Шевроле» приїхав забирати борг у свого знайомого. Той саме збирався сідати у своє «Ауді». Розмова плідною не була. Найвірогідніше, чоловіки ні до чого не домовились. Адже боржник сів у власний автомобіль і вже мав намір їхати. Позичальник дістав мисливський карабін і став стріляти.

ФОТО з місця події

Чули постріли. Тут багато людей повиходили бо тут багато офісів.
Одна з куль пройшла крізь двері водія і поранила його у ногу. Чоловік зміг проїхати кілька метрів і зупинився у сусідньому дворі. Викликав правоохоронців та "швидку".

Чоловік зі зброєю зник з місця події. У місті був введений план перехват. Його затримали на кільці вулиці Відінської. Стрілець опору не чинив, зупинився і показав документи.

У Рівному на кільці Дружби утруднено рух, працює міліція [+Фото]

Від будь-яких коментарів водій позашляховика відмовився. Сів у автомобіль до правоохоронців.

Рівнянин вчинив стрілянину за бурштин [+Фото]

Міліціонери поки не знають, за яким фактом відкривати кримінальне провадження, проводять всі експертизи та чекають висновку від медиків. Мисливський карабін вилучили. Відомо, що пораненому 39 років. Яку суму заборгував, міліціонери також мовчать. Але деякі пояснення від стрільця вже отримали.

Хоча «Шевроле-Субурбан» на Придністровській реєстрації, але його водій рівнянин. Його у подальшому працівники міліції забрали у міськвідділ міліції для дачі всіх пояснень.

За матеріалами "Рівне 1"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ