Ми у Facebook
12.07.2015, 09:45

Слава Фролова про враження від Рівного та рівнян

Слава Фролова в приємному шоці… від Рівного, рівнян і міської влади.
Про це днями в інтерв'ю заявила українська телеведуча, журналістка, член журі одного з найрейтинговіших проектів "Україна має талант", засновник АРТ-ПІКНІКА, який зараз триває у Рівному, та просто чудова жінка Слава Фролова.

— Чому обрали саме Рівне?

— Місто Рівне — це одне з перших міст, яке відгукнулося на наш запит про те, що ми хотіли б включити його в нашу програму, в наш соціальний проект. Перед Рівним я взагалі "знімаю капелюха". Чесно, я просто в шоці. У позитивному шоці. Я в захваті. І я дуже вдячна, що ми отримали відгуки у всьому і від всіх, починаючи від адміністрації (міської влади. — Ред.), яка зазвичай дуже туго ведеться на культурні ініціативи, а в даному випадку ми отримали повну підтримку, аж страшно(сміється). Так само і бізнесмени, і меценати міста долучилися. З їхньою допомогою ми змогли поставити меблі, зробити прапорці, намалювати картинки на асфальті, надрукувати стенди і багато іншого. Воно начеб і просте, та коштує шалених грошей зараз. Коли до процесу приєднуються відповідальні містяни просто тому, що вони відповідальні, тому що вони люблять своє місто, тому що вони люблять людей, які живуть в цьому місті, і вони вірять, що їхня участь може змінити щось на краще. І це найкоштовніше, найважливіше. Тому мені приємно, що в цій справі ми не одинокі. І в цій безумній ідеї знайшли союзників, і вона почала реалізовуватися. Дай Бог, щоб всі інші теж долучилися.

— Чому Арт-Пікнік саме соціальний проект?

— Це соціальний проект, тому що ми не приїжджаємо і не демонструємо щось, а навпаки, намагаємось підняти ресурси міста, міщан і включити їх в одну систему, навчити їх взаємодіяти одне з одним, для того щоб цей проект жив і далі в місті і забезпечував усіх прекрасною платформою для спілкування й особистого зростання.

Програма заходів АРТ-ПІКНІКА Рівне!

Йога, лекції, зустрічі з письменниками, танці, майстер-класи для дітей, пізнавальні та корисні заходи для мам, уроки малювання, кіно, концерти, майстер-класи з екології, квести, змагання, театральні виступи, кулінарія — це лише частина з того, що заплановано. Вхід вільний. Участь у всіх заходах БЕЗКОШТОВНА.

Приходьте провести свій час весело, цікаво та корисно!

За матеріалами "Рівне-1"

Статті до теми:

Слава Фролова у Рівному організує грандіозні Арт-пікніки

У Рівному стартував Арт-Пікнік





На правах реклами