Ми у Facebook
12.07.2015, 11:00

Рівненський "Правий сектор" зреагував на стрілянину в Мукачево

Фото facebook Мустафа Наєма

На слуху всіх ЗМІ та населення України - стрілянина, яка сталася 11 липня у місті Мукачево. Ситуацію оцінюють та описують по-різному. Враховуючи той факт, що там задіяні представники "Правого сектору", то і рівненська організація зреагувала на події.
Ситуацію, яка склалася у Мукачево, по-різному оцінюють представники правоохоронних органів та члени "Правого сектору".

Так, глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у фейсбук про спецоперацію писав таке: "У Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка в суботу здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому. Застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотири цивільних особи і трьох працівників міліції".

Також Аваков повідомив про те, що при небажанні здатися, буде застосована зброя. Так і сталося.

ВІДЕО: у рівненської міліції вкрали бурштин

Як пише "Українська правда": В результаті перестрілки двоє представників ПС вбиті, 4 співробітники міліції поранені, з них троє - легко і один важко (розірвано ступню).

"Правий сектор" же описує вказані події зовсім по-іншому. Цю спецоперацію називають "знищенням побратимів", - пишуть на сторінці ПС у фейсбук.

На Рівненщині бурштинокопачі штурмували прикордонний загін, є постраждалі

Рівненська організація цю ситуацію прокоментувала таким чином: "В дрібних деталях розписати всю ситуацію - ПОКИ ЩО нема можливості. Весь склад повністю мобілізовано, бо попросту наших хлопців хочуть вбити. Вже 2 смерті!
Наші закарпатські побратими проявили себе як герої на війні, а тепер вирішили навести порядок у своєму краї. Бандит-регіонал Ланьо, з яким подружилася влада, тримає неймовірні потоки нарко-трафіку на Закарпатті та творить неймовірно масштабні злочинні речі під "кришею" режиму. "Оборзілі" кримінальні багатії вирішили, що можуть безкарно робити що заманеться за підтримки влади і під шумок війни? Не тут то було. Слава Богу, що існують Патріоти.
Україну - українцям! Громадо, лад буде на всій українській землі!"





На правах реклами