Ми у Facebook
15.07.2015, 14:40

Гороскоп на тиждень 13 - 19 липня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Сумлінна робота почне приносити реальні плоди. Але не намагайтесь осягнути неосяжне й пам'ятайте, що всім не догодиш. Чітко й реалістично плануйте кожен свій день, у суботу постарайтесь звільнитися від зайвої метушні та випадкових людей.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Доведеться розриватися між роботою та домом і шукати компроміс між сімейними та професійними обов'язками. У складні моменти виручать тактовність, дипломатичність, чуйність. Проведіть вихідні у спокійній, комфортній обстановці.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Зараз вам необхідно звернути більше уваги на особисте життя, сімейні справи та побутові клопоти. А то ви так глибоко занурилися в роботу і кар’єру, що вже не помічаєте елементарних речей буквально перед самим носом.

РАК (22.06-23.07). Нікуди не поспішайте – справи без вас нікуди не втечуть. У всьому знайте міру, стримуйте себе, коли вас почне заносити на шляху до близької мети. У вихідні на вашому шляху може зустрітися впливова людина. Якщо не сидітимете вдома.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ви будете сповнені енергії, тому час спрямувати її на здійснення того, що раніше задумали й не наважувались почати. Багато ваших проблем зникнуть, а справи підуть успішніше, якщо ви не будете занадто принципові по відношенню до ближніх.

ДІВА (24.08-23.09). Час взяти тайм-аут і зменшити оберти. Присвятіть якомога більше часу відпочинку, візьміть, якщо можливо, хоча б короткочасну відпустку чи кілька днів відгулів. Контролюйте себе у вихідні. Надмірна емоційність може все ускладнити.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Нові можливості, маршрути, цікаві перспективи. Однак додасться також термінових справ і персональної відповідальності. В цілому тиждень подарує гарний настрій, інтелектуальний підйом і сплеск творчої ініціативи та креативу.

СКОРПІОН (24.10-22.11). На вас чекають приємні особисті зустрічі та спілкування з цікавими людьми. Чудові стосунки з дітьми та сусідами. У вихідні не сидіть у чотирьох стінах, вирушайте за покупками чи просто прогуляйтесь на свіжому повітрі.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Не перетягуйте всю ковдру на себе, не тисніть на людей своїм авторитетом. Дайте й оточуючим щось сказати та зробити. У вихідні не відмовляйте собі в задоволенні досхочу поговорити з людиною, яку давно не бачили.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не зовсім спокійний період. Імовірні перепади настрою, які здатні призвести до «перегорання» на роботі або творчої кризи. Не варто ідеалізувати минуле, чіплятися за давні стосунки. Попереду на вас чекають нові доленосні зустрічі.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Ви зараз такі ділові, рішучі та сміливі, що аж самим страшно) І все ж не варто звалювати всю роботу й відповідальність на себе. Прислухайтеся до голосу інтуїції, візьміть собі у партнери надійних друзів та колег-однодумців.

РИБИ (20.02-20.03). Зросте активність, не забаряться й результати Найкраще вдаватимуться ділова кар’єра, фінансові та господарські питання. Однак не заграйтесь у бурхливу діяльність - висока ймовірність самообману і системних помилок.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами