Ми у Facebook
13.07.2015, 20:00

Рівненщина одна з кращих областей з наповнення бюджету

За І півріччя 2015 року до державної скарбниці перераховано 108 відсотків коштів від запланованого. А надходження до місцевих бюджетів складають понад 120 відсотків. Перевиконання забезпечується практично у всіх районах області.
Про це під час засідання колегії Рівненської облдержадміністрації розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.

Рівненські фрілансери зможуть працювати з іноземними замовниками без договорів

Разом з цим, присутній на колегії перший заступник Голови правління Пенсійного фонду України Микола Шамбір нагадав, що непотрібно забувати й про своєчасну сплату страхового та єдиного соціального внесків. Адже їх несвоєчасна сплата є основною причиною не зарахування стажу для усіх працівників підприємств-боржників.

Рівненщина: лічильники тепла мають встановити на всі будинки

«Рівненщина належить до числа кращих областей по наповненню Державного та місцевих бюджетів. Проте не слід забувати і про наповнення пенсійної скарбниці. Потрібно погашати заборгованість зі сплати єдиного та страхових внесків, відшкодування пільгових пенсій. Адже від цього залежить рівень життя пенсіонерів, своєчасність фіксування на виплати пенсій», - підкреслив Микола Шамбір.

Єдиний податок поповнив місцевий бюджет Рівного





На правах реклами