Ми у Facebook
13.07.2015, 14:45

Рівненщина: виявлено автомобіль, який знаходиться у розшуку

Інспектори дорожньо-патрульної служби з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ затримали автомобіль «Ауді А6», який перебуває у розшуку.
12 липня близько 17-ї години на стаціонарному посту № 2, що в місті Сарни, спрацювала система відео контролю «Рубіж», яка автоматично зчитує номерні знаки автомобіля та перевіряє їх за інформаційно-пошуковими базами даних МВС України. У даному випадку вказана система зафіксувала викрадений у жовтні 2013 року автомобіль «Ауді А6».

Після зупинки транспортного засобу працівниками ДАІ було встановлено, що легковик знаходиться в розшуку на території Одеської області. За кермом іномарки перебував 22-річний житель Березнівського району, який відмовився давати будь-які пояснення стосовно вказаного факту.

Автомобіль правоохоронці доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів "Рівнеінформресурс", що в місті Сарни.

Подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Сарненського РВ УМВС.
За даним фактом проводиться перевірка.


За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами