Ми у Facebook
15.07.2015, 08:30

У Рівному презентували "Місто професій"

Професії, яких навчають у Рівненському ЦПТО ДСЗ, у «Місті професій» були нарозхват.
Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості взяв участь у всеукраїнському профорієнтаційному заході "Місто професій", який відбувся 11 липня у Рівному у парковій зоні "Лебединка". "Місто професій" - це дитячий соціальний профорієнтаційний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

Навчальний заклад представив вісім професій, які можна здобути у РЦПТО ДСЗ. Отож діти-учасники заходу мали змогу "попрацювати" перукарями, візажистами, манікюрниками, офіціантами, кравцями, вишивальниками, квіткарями, виробниками художніх виробів з лози. А навчали їх та допомагали досвідчені викладачі, майстри виробничого навчання та кращі слухачі і випускники РЦПТО ДСЗ.

У наметах РЦПТО ДСЗ упродовж заходу був аншлаг. Опановували перші прийоми професій діти від 4 до 17 років, а також мами, тати і бабусі. Створилися навіть черги охочих спробувати вишити серветку із своїми ініціалами, навчитися заплітати модні косички, робити манікюр, виготовити плетений з лози віночок, ляльку-мотанку чи квітку з цукеркою усередині. Батьки та бабусі юних гостей акції дякували за корисні консультації та інформацію про професії, а діти були у захваті та захоплено розповідали, чого вони уже навчилися.

Фото можна переглянути тут
Довідки за тел. 63-36-52 (відділ організаційної та інформаційної роботи)


Читати також:

Професії важливі всі?

Які екзотичні професії пропонують для українців






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ