Ми у Facebook
14.07.2015, 12:30

Вночі біля супермаркету Рівного сталася бійка

Бійка біля рівненського супермаркету для мешканця Гощанщини завершилася у міліції
Працівникам Державної служби охорони довелося вгамувати агресивних чоловіків, які влаштували бійку поблизу супермаркету в Рівному. Інцидент для 42-річного мешканця обласного центру завершився лікарняним ліжком, а для кривдника — відкриттям кримінального провадження.

Близько другої години ночі до міліціонерів охорони, які перебували на службі, звернулася жінка та повідомила про бійку поблизу супермаркету в районі автовокзалу. Один із її учасників, побачивши держохоронців, почав втікати. Однак уникнути спілкування із правоохоронцями йому не вдалося. 19-річного жителя Гощанського району запросили для з’ясування усіх обставин до Рівненського МВ УМВС.

Потерпілому міліціонери викликали медиків, які доставила чоловіка до лікарні. 42-річного рівнянина госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом нижньої щелепи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Рівненській області

Читати також:

На Рівненщині знову виявили небезпечні боєприпаси

Неподалік Рівного виявили боєприпаси





На правах реклами