Ми у Facebook
15.07.2015, 09:00

Рівненських пенсіонерів вчать освоювати Інтернет

Приблизно кожна п`ята людина в Україні досягла похилого віку. Із кожним роком ця цифра збільшується. З виходом на пенсію вони гостріше відчувають свою ізольованість, їм бракує простого спілкування.
Один з пріоритетів Рівненської обласної універсальній науковій бібліоткеи – створеннянових можливостей, відкритого простору для спілкування, навчання та саморозвитку старшого покоління.

У Сарненській бібліотеці пенсіонери можуть безкоштовно опанувати комп’ютер

Комп’ютерні курси для людей похилого віку уже протягом 5-ти років є однією з найцікавіших пропозицій бібліотеки.

З 2010 року, завдяки Програмі «Бібліоміст», у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці функціонує навчально-тренінговий центр, де кожен бажаючий може безкоштовно пройти навчання з використання інформаційно-комунікативних технологій.

Здолбунівські пенсіонери вивчають фінансову грамотність

Комп’ютерні курси користуються у літніх осіб великою популярністю. На цих курсах пенсіонери мають можливість познайомитися з основами роботи з комп’ютером, вивчають основні текстові редактори, отримують практичні навички, які використовують для активного ділового та особистого листування, відправлення копій документів в будь-яку точку світу, безкоштовного зв'язку з друзями і родичами за кордоном, друкування своїх мемуарів, читання в Інтернеті газет в електронному варіанті, прослухування музичних файлів, перегляду улюблених фільмів, купівлі та продажу через Інтернет речей, цікавих інтелектуальних ігор в хвилини
відпочинку, тощо.

Рівненських пенсіонерів навчать користуватися інтернет-послугами

За три роки такі курси у Рівному відвідали понад 450 людей пенсійного віку.








На правах реклами