Ми у Facebook
15.07.2015, 17:30

Юні рівненчани здобули золото на Чемпіонаті України з велосипедного туризму [+Фото]

Під час виступу на Чемпіонаті України серед юніорів з велосипедного туризму представники Рівненської області Юлія Миронюк та Дмитро Зюзя вибороли перші місця в окремих дисциплінах, а збірна Рівненщини зуміла посісти високе четверте місце.
Команди Рівненської області, які складалися з вихованців комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради з 6 по 11 липня брали участь у Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму та Чемпіонаті України серед юніорів з велосипедного туризму, які відбувалися на території Ужгородського району Закарпатської області.

На комплексній дистанції, до якої входили змагання з велокросу, фігурного водіння велосипеду та тріалу, збірна Рівненщини посіла друге місце. У загальнокомандному заліку команда Рівненської області виборола четверте місце.

Щодо персональних досягнень, то Юлія Миронюк здобула перше місце в змаганнях на дистанції «Велокрос», друге місце на дистанції «Фігурне водіння велосипеду» та стала другою у індивідуальному заліку на комплексній дистанції.

Дмитро Зюзя став найкращим на дистанції «Фігурне водіння велосипеду», Владислав Рабчук виявився другим на дистанції «Фігурне водіння велосипеду» та посів друге місце на комплексній дистанції.

До збірної Рівненщини увійшли Дмитро Зюзя, Олександр Гордіюк, Олександр Владюк, Владислав Рабчук, Ірина Клевака та Юлія Миронюк – учні загальноосвітніх закладів Млинівського району.

Команда виступала під керівництвом Олега Володимировича Кислицького, керівника гуртка «Велосипедний туризм» комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Збірна Рівненщини стала п’ятою на Кубку України з легкої атлетики




















На правах реклами