Ми у Facebook
15.07.2015, 16:00

Рівненщина: міліціонера, що п'яним збив 15-річну дівчину, звільнили

Ще чотирьох працівників міліції покарали.
Наказом начальника УМВС України в Рівненській області міліціонера Березнівського райвідділу за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої троє людей отримали тілесні ушкодження, звільнили з органів внутрішніх справ. Крім цього, покарали ще чотирьох співробітників підрозділу, - повідомляє СЗГ УМВСУ в Рівненській області.

Відділ інспекції з особового складу УМВС України в Рівненській області провів службове розслідування. Встановили, що 28 червня о пів на другу ночі в селі Городище Березнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю оперуповноваженого районного відділу міліції.

Міліціонер керував автомобілем «Ауді 100» у нетверезому стані. Він не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і збив 15-річну дівчину, яка йшла в зустрічному напрямку лівим краєм проїжджої частини. Після наїзду на дівчину автомобіль в’їхав в огородження та дерево.

У результаті аварії травмувалися пішохід, пасажир та водій.

- За грубе порушення службової дисципліни, що виразилося у порушенні Правил дорожнього руху, а саме за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до скоєння дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, лейтенанта міліції, працівника Березнівського РВ УМВС, звільнено з органів внутрішніх справ, - каже начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Двох співробітників райвідділу за відповідними напрямами роботи звільнено із займаних посад, а безпосередньому керівнику оголошено неповну посадову відповідність. Дисциплінарне стягнення у виді суворої догани отримав і начальник Березнівського РВ УМВС.

Крім того, Сергій Максимов особисто попередив увесь особовий склад міліції краю про недопустимість порушення службової дисципліни як на службі, так і поза нею. У разі допущення порушень службової дисципліни звільнення з ОВС — безальтернативне.

Наразі прокуратура області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

ВСІ ПОДРОБИЦІ СТРАШНОЇ ДТП У ПУБЛІКАЦІЯХ НА OGO.ua:


Більше про постраждалу Катерину Олішевко

ФОТО: ДТП на Рівненщині, де постраждала 15-річна дівчина

Подробиці аварії

ВІДЕО: на Рівненщині п'яний міліціонер збив 15-річну дівчину





На правах реклами