Ми у Facebook
16.07.2015, 08:00

Жителі Рівненщини можуть залишитися без світла через крадіжки

Останнім часом на Рівненщини почастішали крадіжки трансформаторної олії.
Внаслідок таких крадіжок трансформатори виходять з ладу, а люди залишаються без світла. На відновлення електропостачання потрібно чимало часу та ресурсів.
За цей рік вже було злито більше 10 тонн олії. Найбільш постраждали споживачі Рівненського, Костопільского, Дубенського та Гощанського районів.
Також, крадіжки електрообладнання – це загроза життю людей, які наражають себе та оточуючих на небезпеку ураження електричним струмом.

У Кримінальному кодексі України передбачено покарання за крадіжки електроенергії та пошкодження об’єктів електроенергетики у вигляді позбавлення волі від 3 років до 15 років, якщо злочин спричинив загибель людей або заподіяв інші тяжкі наслідки.

Ви можете залишитись без світла через таких крадіїв, а на відновлення електропостачання потрібен тривалий час.

При виявленні робіт по демонтажу обладнання або зливу масла на підстанції, зняття дротів ліній електропередач, факти відкритий дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії (це можна визначити по спецодягу та напису на машині), ПАТ «Рівнеобленерго» просить відразу повідомляти компанію та міліцію.

Телефони: +38 (0362)69-42-79, +38 (0362) 22-42-45

м. Рівне, вул. Князя Володимира, 71 або в будь який структурний підрозділ ПАТ «Рівнеобленерго» у вашому районі

Гарантується конфіденційність отримання інформації


Читати також:

Із 1 квітня електрика для населення подорожчає на 19%

Через негоду без електрики залишилося 40 населених пунктів.





На правах реклами