Ми у Facebook
16.07.2015, 21:00

Жінка - джерело успіху чоловіка

Більшість чоловіків стверджують, що чудово могли б обійтися без жінок. Та вони навіть не підозрюють, що джерело їхнього успіху - прекрасна стать.
Люди, що живуть разом або просто проводять багато часу один з одним, стають дивно схожі. У жіночих силах змінити свого чоловіка, але для цього потрібно спочатку змінитися самій! Стати кращою, впевненішою в собі і своїм прикладом підштовхнути чоловіка до особистісного зростання.

1. Якщо жінка говорить з чоловіком в спокійному, поважному тоні, використовуючи свій словниковий запас активно і витончено, - чоловік вчиться говорити так само, переймаючи манеру дружини. Хочете навчити чоловіка говорити компліменти, правильно висловлювати свої почуття, доречно жартувати і бути ввічливим? Просто робіть все це самі.

2. Коли в будинку спокійно, прибрано, є можливість відпочити і насолодитися затишком, працездатність чоловіка підвищується. Пам'ять, логіка, стабільність психіки - все це залежить від якісного відпочинку. Дозволяйте чоловікові відпочивати, і він буде краще працювати, підвищуючи свій статус у суспільстві.

3. Якщо ви вірите у свого чоловіка, він здатний на багато що. Якщо ж ви сумніваєтеся в його силах, здібностях, вважаєте його не настільки хорошим, як ви цього заслуговуєт ... кращим він точно не стане. Найкраще самоствердження для чоловіка - розумна похвала жінки поруч.

4. Тільки жінка, яка розділяє інтереси і прагнення чоловіка, здатна надихнути його на неймовірні звершення для вашого загального блага. Ніколи не ставтеся скептично до задумок чоловіка, і він вас здивує!

5. У жінок теж багато недоліків, як і в чоловіків. Тільки взаємна здатність терпіти і прощати виховує людей, тільки так вони можуть довго і щасливо жити разом. Терпляча, спокійна жінка вирощує у чоловіка здатність стійко терпіти її будь-які примхи.

Пам'ятайте! Сила чоловіка у вірній, розумній жінці поруч!

Статті до теми:

Як навчити чоловіка виконувати домашні обов'язки

Як щасливі жінки стають "зручними"

Чоловіча та жіноча зрада: у чому різниця?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ