Ми у Facebook
17.07.2015, 13:00

"Спортивні вихідні" на Арт-пікніку у Рівному [Програма заходів]

18 та 19 липня у Рівному – «Спортивні вихідні». Організатори Арт-Пікніку запрошують усіх у парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Будуть розваги, спорт, танці, цікаві лекції та майстер-класи.
Спортивна програма під час Арт-Пікніку насичена щодня. А у найближчі вихідні організатори вирішили презентувати найпопулярніші заняття та майстер-класи.

- Є такий вибір, що кожен може підібрати для себе щось особливе, - розповідає куратор спортивного напрямку Арт-Пікніку Ольга Онокало. Є і для діток, і для дорослих будь-якого віку та фізичної підготовки. До того ж, усі заняття безкоштовні і без попереднього запису. До організації спортивних заходів долучилися 22 учасники - провідні спортивні фітнес-клуби, школи, розважальні центри, студії та приватні тренери. Уже маємо і постійних відвідувачів занять та майстер-класів. А ось «родзинкою» програми стала скай-йога. Вона вперше в Рівному презентована на відкритому повітрі саме на Арт-Пікніку. Встановити обладнання високо на деревах було досить складно, у цьому нам допоміг Олександр Бусленко, який презентує SLACKLINE, а дякуючи фінансовій допомозі Дениса Сергеєва, купили кріплення для скай-йоги. Приємно, коли небайдужі долучаються до організації, а вдвічі приємніше - бачити захоплені очі наших відвідувачів під час тренувань.



Отож, розпочнеться спортивна субота об 11.00 - заняттям з йоги тіней (Shadow Yoga), гімнастики для очей та суглобів за методом Норбекова та корекційного заняття для дітей з особливими потребами "Арт та музикотерапія". Опівдні – йога для батьків та дітей, майстер-клас з бальної хореографії та презентація українського скаутингу у лекторії – «Як бавитися у одну гру 103 роки». О 13.00 - Classical Aerobic Dance, о 14.00 – майстер-клас з фрістайлу та акробатики від дитячої юнацької спортивної школи №1.

Усіх, хто вірить у відродження рівненського футболу, організатори запрошують на 16 годину відвідати майстер-клас від футбольного клубу «Верес». А тих, хто дбає про фігуру та хоче вести здоровий спосіб життя, - у кулінарній зоні чекатимуть страви дієтичного харчування.

О 17-ій – заняття Lady’s Dance у спортивній зоні, у дитячій - динамічна гімнастика з немовлятами. Продовжиться спортивна субота тренуванням АВТ, а найвитриваліших - запрошують на нічну екскурсію містом «Обличчя Рівного», стартують о 22-ій годині від лекторію «На гірці».

Також у суботу презентуватимуть короткометражки «Made in Rivne» (21.45), проводитимуть майстер-класи з соціоніки, гратимуть у настільні ігри, виготовлятимуть листівки та панно з деревини.

Програма заходів АРТ-ПІКНІКА Рівне!


Спортивна неділя розпочнеться майстер-класами з хатха-йоги та бальної хореографії (11.00). З 12 години можна буде займатися скай-йогою, о 13-тій - веселі старти для дітей та батьків, SLACKLINE, о 15-ій – зумба, о 16-ій - пілатес.

Тренери Рівненської асоціації гирьового спорту о 16-ій годині навчатимуть вправ з гирями, а завершувати спортивні вихідні буде виступ на сцені бодібілдерів - тренерів та клієнтів фітнес-клубу «MANHATTAN».

Будуть на вихідних і улюблені майстер-класи дітвори з приготування піци (12.00) та вуличного боулінгу (14.00 – 19.00). А також розповіді про веломандри, здорове харчування, майстер-класи з безпеки тренінгів на вуличному обладнанні, тренування з вагою власного тіла, англійська для дітей, поетичні читання та ще багато цікавостей. Особливою буде і вечірня музична програма.

Повна програма на сайті http://rivne.artpicnic.org/
Нагадаємо, у Рівному Арт-Пікнік триватиме до 26 липня. Організовують захід - Телеканал СТБ та Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України Slava Frolova-Group.

Статті до теми:

Слава Фролова у Рівному організує грандіозні Арт-пікніки

У Рівному стартував Арт-Пікнік





На правах реклами