Ми у Facebook
18.07.2015, 08:30

8 причин одружитися на дівчині з важким характером

Якщо ви хочете стати краще, розширити горизонти свого мислення і свої здібності, вам краще одружуватися на «складній» дівчині. Ось як визначити, що ви знайшли саме ту людину.
Всі знають, яке жити з дівчиною, яка просто пливе за течією. Вона не злиться і не кидає вам виклик. Вона не критикує вас. Вона тільки киває і сміється. І з нею завжди комфортно. Вона мила і добродушна. І дозволяє йому робити все, що він хоче.

Коли люди вибирають, з ким жити, то піклуються, в основному, про те, щоб у людини не було недоліків, з якими не можна примиритися. І роблять велику помилку.

З дівчатами «іншого типу» зазвичай набагато складніше. Вони не радіють тому, що мають, а хочуть мати те, чого заслуговують. Вони будуть жадати більшого від вас. Іноді вони можуть сперечатися з вами в невідповідний момент - але все тому, що вони пристрасні й турботливі. А ще - емоційні.

Безпристрасний і безініціативний чоловік вибере перший варіант. Він не готовий працювати над чим-небудь, включаючи власні відносини. Він не хоче, щоб з ним сперечалися. Закінчується все зазвичай тим, що відносини перетворюються на рутину і в'януть. А люди живуть один з одним тільки тому, що «вже звикли», або їм «складно ділити майно», або «заради дітей».

Але справжній чоловік знає, що дівчина зі складним характером - кращий вибір. Часом жити з нею буває важко, але це тільки тому, що вона завжди прагне до кращого. Якщо чоловік це усвідомлює, то з часом його стосунки з такою жінкою будуть ставати міцнішими і здоровішими.

Ось на такій дівчині ви повинні одружитися. Вам може здаватися, що в неї зовсім нестерпний характер, але ви не готові залишити її. Ця дівчина ніколи не заспокоюється. Життя з нею навряд чи буде «медом», але вона змусить вас бажати більшого.

Дівчата зі складним характером зазвичай творчі та емоційні. Їх часто називають «божевільними» або «стервами». Або «божевільними стервами». Але ніхто не буде вас любити більше, ніж ця «стерва».

Ніхто інший не змусить вас рухатися назустріч своїм мріям. Зі «складною» дівчиною ви зможете вести глибокі філософські розмови. Вона буде коригувати ваші ідеї і переконання. І нехай з нею ніколи не буде легко, зате з нею ніколи не буде нудно.

У «простої» зазвичай і «простий» розум. Життя з нею буде спокійним і гладким. Вона буде завжди погоджуватися з вами. Але в такому випадку - якою є справжня цінність вашого партнера?

Якщо ви хочете стати краще, розширити горизонти свого мислення і свої здібності, вам краще одружуватися на «складній» дівчині. Ось як визначити, що ви знайшли саме ту людину:

1. Вона рідко говорить вам те, що ви очікуєте почути. І часто виявляється, що в результаті вона була права. Одружуйтесь на такій дівчині!

2. Одружуйтесь на дівчині, яка вимагає вашої шани по відношенню до себе.

3. Одружуйтесь на дівчині, яка може говорити про політику. Навіть якщо її думка відрізняється від вашої.

4. Одружуйтесь на дівчині, чиї очі починають пристрасно мерехтіти під час розмов про деякі речі і подорожі.

5. Одружуйтесь на дівчині, яка не дозволить вам угробити свій талант.

6. Одружуйтесь на дівчині, яка змушує вас намагатися стати краще кожен день.

7. Одружуйтесь на дівчині, з якою вам доводиться іноді боротися.

8. Одружуйтесь на дівчині, чиї таланти рівні вашим, а то і перевершують їх.


Дівчата з важким характером зазвичай є для чоловіків справжнім «головним болем». Вони постійно змушують вас відчувати, що ви не можете зробити їх щасливими. Але з роками, коли ця дівчинка виросте і стане мудрішою, вона буде просто ідеальною дружиною. І як тільки ви знайдете одну з них, хапайтеся за неї з усіх сил. Можливо, вона - найкраще, що може коли-небудь трапитися з вами в житті.





На правах реклами