Ми у Facebook
18.07.2015, 11:00

Рівненщина: у дебошира вилучили 80 л самогонної закваски та 9 л самогону

Подія сталася у селищі Клевань.
Під час оперативно-профілактичного відпрацювання Рівненського району до міліції надійшов виклик 56-річної жительки селища Клевань. Жінка повідомила, що чоловік зловживає самогоном та вчиняє сімейний конфлікт. Правоохоронці не лише втихомирили дебошира, а й вилучили з помешкання господаря дев’ять літрів самогону та 80 літрів самогонної закваски.

Жінка не раз потерпала від сімейних скандалів від захмелілого чоловіка. Однак цього разу терпець урвався, тому вирішила поставити крапку, адже чоловік псує собі здоров’я, а родині – життя. Зрозумівши, що сама не впорається, покликала на допомогу правоохоронців.

Дільничним інспекторам міліції, які прибули за викликом, сімейний дебошир пояснив, що виготовляв самогонний напій для власного споживання і продавати не збирався.

— На правопорушника був складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення) Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі 51 гривня, — повідомив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Рівненського райвідділу Сергій Харковський, — адже навіть за зберігання самогону передбачена відповідальність.
Усього протягом півріччя на території Рівненського району виявлено 36 фактів зберігання самогону.


Марія ЮСТИЦЬКА,
Рівненський РВ УМВС України
в Рівненській області

Читайте також:

На Рівненщині повісився чоловік

У Рівному самогубство: жінка викинулася з вікна





На правах реклами