Ми у Facebook
19.07.2015, 17:00

Як обрати весільні аксесуари: поради рівненського стиліста

Відомий рівненський стиліст Людмила Якимчук розповіла про особливості підбору весільних аксесуарів, адже саме прикраси стануть фантастичним доповненням казкового образу нареченої.
Людмила Якимчук - практикуючий шопер, стиліст, власниця шоуруму "Boutique accessories"


Кожна дівчина в дитинстві мріяла стати принцесою, носити розкішні сукні і прикраси. І дуже часто ця мрія здійснюється на самому прекрасному торжестві - весіллі. Наречена намагається підкреслити свою індивідуальність не тільки за допомогою сукні, але й прикрас.


Останнім часом стало модним, прикрашати наречену діадемою або тіарою, часто як частиною кріплення фати. Симпатично виглядають різної конфігурації корони, високі гребені, обідки. Прикрашені стразами або квіточками, шпильки і заколки можуть стати теж додатковою окрасою образу.




В цілому, весільна мода 2015 характеризується різноманітністю фасонів і стилів, їх різними комбінаціями. Кожна наречена може підібрати для себе весільний образ, який підкреслить її індивідуальність, буде одночасно модним і комфортним.

Головне пам'ятати декілька порад:

1.Прикраса на не повинно бути громіздкою, а як би доповнювати красу сукні нареченої.
2. Якщо ви обрали плаття теплого відтінку ( напр.шампань) , прикраси краще обирати з металом золотистих вітдінків, у білосніжному варіанті - надайте перевагу сріблястим металам.
3. Ні в якому разі не "перегрузіть" образ зайвими деталями. Інколи нехай буде менше, а ніж забагато.
4. Завжди обирайте прикраси відповідно вашоі форми обличчя, віку
та загального стилю образу!!!
Шоурум "Boutique accessories" , БЦ "Словацький", оф.238










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ