Ми у Facebook
19.07.2015, 08:30

У Рівному вилучили 35 гральних автоматів [+Фото]

17 липня близько 21-ї години в обласному центрі правоохоронці виявили розважальний заклад, у якому надавались послуги доступу до азартних ігор.
У ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що цей гральний заклад функціонує цілодобово, тут чергують адміністратори та охоронці.

Цього ж вечора правоохоронці провели невідкладні слідчі дії. Слідчо-оперативна група Рівненського МВ УМВС провела огляд приміщення, під час якого вилучили 35 одиниць комп’ютерної техніки та два платіжних термінали, за допомогою яких гравці сплачували кошти на спеціальний рахунок, та у подальшому здійснювали гру.







За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

"Працівники міліції і надалі виявлятимуть та припинятимуть прояви незаконного грального бізнесу, який у важкий на сьогодні непростий час наносить значні збитки не лише для держави, але й спустошує кишені пересічних громадян, - прокоментував начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Жоден факт нелегального бізнесу не знайде підтримки у правоохоронній системі Рівненщини.

Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному припинено діяльність двох гральних закладів [+Фото]

Рівнян запрошують допомогти у боротьбі з гральним бізнесом





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ