Ми у Facebook
20.07.2015, 11:15

У Тернополі відбудеться 2 чемпіонати світу з риболовлі

У Тернополі відбудуться два чемпіонати світу з риболовлі. Міжнародні змагання заплановані на 2016-й та 2017-й роки.
Cпортсмени з усього світу приїдуть в Тернопіль та зможуть належно оцінити їхнє озера. Вибороти право на проведення престижних змагань було не просто. Тепер громаді потрібно докласти чимало зусиль, аби створити належні умови для проведення чемпіонатів.

У наступному році в Тернополі відбудеться Зимовий Чемпіонат світу з підльодного лову. Участь у ньому візьмуть п’ятнадцять команд з різних країн світу. А в дві тисячі сімнадцятому в місті має відбутися чемпіонат світу з лову на фідерну снасть. До Тернополя приїдуть спортсмени з сорока країн світу, навіть з Південно -Африканської Республіки.

– Проведення таких чемпіонатів світу, коли приїжджає на 2-3 тижні, мінімум 200 учасників, які будуть на території області мінімум два тижні, – говорить почесний Президент Тернопільської обласної федерації риболовного спорту Любомир Шимків.

В Тернопільській обласній федерації риболовного спорту просять владу визнати Тернопільський став – спотивним об’єктом.

– Треба об’являти нашу Тернопільську водойму, наш Тернопільський став як мінімум об’єктом спортивним. Це дасть можливість зовсім іншого відношення, – каже Любомир Шимків.

Вибороти право на проведення чемпіонатів світу в Тернополі було не легко. Тепер треба зробити все необхідне, аби спортсмени з усього світу могли приїхати і оцінити Тернопільську водойму.

За матеріалами tv4.te.ua

Читати також:

Рівненські рибалки обирають водойми через... інтернет [ОГЛЯД]

Календар рибалки на 2015 рік

Рівненський рибалка впіймав на Горині двометрового сома





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ