Ми у Facebook
20.07.2015, 19:45

Топ-7 продуктів для боротьби з апетитом

Надмірний апетит - основна причина появи зайвої ваги. Допомогти побороти його вам зможуть 7 основних продуктів.
Проблема боротьби з апетитом хвилює більшість жінок, а особливо тих, які постійно дотримуються різноманітних дієт. Дієтологи виокремили сім основних продуктів, які сприяють насиченню без споживання зайвих калорій:

1. Бобові - багаті білками, клітковиною, антиоксидантами, вітамінами групи В і залізом (квасоля, сочевиця). Вживання в їжу цих дієтичних бобових продуктів допоможе знизити апетит.



2. Суп. Якщо ви візьмете за звичку на обід перед основною стравою з'їдати низькокалорійний суп на бульйоні, загальне споживання калорій знизиться на 20%. Завдяки рідкій консистенції супи займають місце в шлунку, не даючи з'їсти багато.



3. Темний шоколад. Якщо хочеться солодкого, з'їжте шматочок темного шоколаду. Він пригнічує потребу в солоному і солодкому.



4. Яйця. Якщо ви поснідаєте яйцями, ситість до обіду вам гарантована. Доведено, що той, хто з'їдає на сніданок більше білка, споживає менше калорій протягом дня.



5. Вода. Нестача рідини в організмі може викликати відчуття голоду. Тому намагайся пити не менше 8 склянок чистої води в день. Якщо хочеться їсти, випийте склянку води і почекайте 10 хвилин. Відчуття голоду повинно пройти на деякий час.



6. Горіхи. Горіхи - справжні контролери апетиту. Так, це калорійний продукт. Але пару горішків не зашкодять і зможуть допомогти вам зменшити апетит, а також врегулювати рівень цукру в крові.



7. Авокадо. Половинка корисного авокадо, з'їденого разом з вечерею, забезпечить вам відчуття насичення на весь вечір.



Для того, щоб швидко схуднути, варто не лише вживати продукти для зниження апетиту, а й дотримуватися правильного раціону, більше пити, займатися спортом.

Статті до теми:

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Топ-5 продуктів літа для жіночого раціону

Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ