Ми у Facebook
23.07.2015, 16:33

Рівнянка представила власну стрічку на Одеському кінофестивалі

Щорічний кінофестиваль, який проводиться в Одесі в середині липня, цьогоріч пройшов за участю молодої рівненської режисерки Христини Сиволап (Данилова).
“Я дуже щаслива була представити фільм на Одеському кінофестивалі, тому що це одна з найважливіших кіноподій в Україні. Показ національної короткометражної програми зацікавив набагато більше глядачів, ніж міг вмістити зал, глядачі сиділи навіть на сходах, а багато хто і зовсім не зміг попасти до зали. Наш фільм "Давай не сьогодні" приймали зі сміхом і оплесками, а це надзвичайно приємно”, - розповіла порталу ОГО Христина Сиволап.



Рівнянка Христина Сиволап дебютувала у професійному кіно [+Фото]

“Будучи студенткою, я обов'язково проводила кілька днів літа, або і всі десять, на Одеському кінофестивалі. І дуже мріяла одного разу вийти на сцену та представити там свій фільм. Тому ця подія для мене цінна”, - захоплено говорить режисерка.



“Вдома приємніше показувати кіно” - рівненська режисерка дебютувала у Каннах




Христина Сиволап
[/i] - у 2013 році закінчила КНУТКІТ ім. Карпенка-Карого за спеціальністю "режисер телебачення". “Давай не сьогодні” — дебютна стрічка молодої режисерки. Також у доробку Христини – соціальний відеоролик на тему "Яка гарна українська мова", фільм "Дужевільний", кліп гурту "Кривоструй" на пісню "Небо" та ін.

Про сюжет
[i]

Сюжет фільму «Давай не сьогодні» розповідає історію бабусі й дідуся, які вирішили померти в один день. Але їхні спогади і розмови відтягують останній момент, який вони хочуть пережити разом. І ось одного разу вони зважуються ... Але життя виявляється несподіванішим, ніж смерть.

Рівненська кінорежисерка поділилася враженнями від Short Film Corner





На правах реклами