Ми у Facebook
23.07.2015, 12:45

Рівненщина: підприємство захопило землю і добувало там граніт [+Фото]

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області викрили факт незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення у Березнівському районі, зокрема граніту та ракушняку.
Службові особи дочірнього підприємства здійснили самовільне захоплення земельної ділянки, що відноситься до запасу земель сільськогосподарського призначення та лісового фонду, на якому організували незаконний видобуток без спеціального дозволу на користування надрами корисних копалин на п’яти гектарах.

Видобутий гранітний щебінь та ракушняк підприємство використовувало для будівництва лісових доріг.
На місці події правоохоронці вилучили техніку, якою здійснювався видобуток та перевезення корисних копалин, а саме екскаватор, вартістю майже півтора мільйони гривень.



— За цим фактом відкрито кримінальне провадження частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони надр), — повідомив начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Єфтеній. — Триває досудове розслідування.




За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

]

Подробиці стрілянини у Рівному

Бурштинокопачі з Рівненщини вчинили сутичку з житомирськими конкурентами





На правах реклами