Ми у Facebook
23.07.2015, 19:00

Заміж після 30-ти: плюси та мінуси пізнього заміжжя

Жінок, яким не вдалося вийти заміж до тридцяти років, прийнято називати старими дівами і вважати, що щастя своє вони вже втратили. Чи так це насправді? І чи варто зневірятися незаміжнім тридцятирічним дівчатам?
Так склалося, що в традиціях нашого народу пізнє заміжжя не вітається. В основному, саме традиції зумовлюють негативне ставлення до одиноких тридцятирічних дам.

Звичайно, до тридцяти років коло спілкування жінки звужується. Її подруги доглядають дітей, а колеги по роботі мають свої сім'ї. У пошуках чоловіка потрібно ставати прихильницею активного способу життя, і проявляти ініціативу в будь-якій ситуації. Пологи після тридцяти пов'язані з низкою проблем, тому з кожним роком все складніше зачати і виносити дитину.

Така самотність часто стає причиною депресій та розчарувань. Але у всьому є свої плюси.
 
Доросла жінка краще знає, як зберегти шлюб, їй простіше зрозуміти чоловіка, який знаходиться поруч з нею.
 
Варто також пам'ятати про те, що пологи здатні омолодити організм жінки, тим більше після тридцяти. Та радість материнства допоможе вам відчути себе більш повноцінною і задоволеною життям жінкою.
 
Шлюби після тридцяти більш довговічні, якщо партнери навчаться знаходити компроміс і не будуть сваритися по дрібницях. Люди в цьому віці знають, що вони хочуть від свого партнера і від сімейного життя взагалі, і тому ймовірність виникнення сварок через дрібниці зводиться до нуля.
 
До цього віку досягнуто матеріальне благополуччя: автомобіль, квартира, кар'єра, рахунок у банку. Тому подружжя можуть розслабитися і насолоджуватися сімейним життям, знаючи, що все, що необхідно буде дитині і сім'ї буде куплено без зайвих строгих обмежень. Коли маєш все, не захочеться заводити інтрижку на стороні, щоб не зруйнувати власне щастя.

Статті до теми:

Сім рівнів подружньої сумісності

Жінка - джерело успіху чоловіка

Жіноча самотність: плюси та мінуси





На правах реклами